Zelfs je naam is mooi!

Een van de leukste maar ook moeilijkste dingen in je zwangerschap is het bedenken van een originele, passende naam voor je kind. De keuze is enorm, kijk maar eens in de vuistdikke babynamenboeken die er te koop zijn. En daar staat nog niet eens alles in. Houd je van klassieke namen? Wil je liever een internationale naam voor je kind, of ben je gek op aparte namen? Op internet zijn er heel veel sites waarop je heerlijk kunt rondneuzen ter inspiratie. Kijk bijvoorbeeld eens hoe de sterren hun kroost hebben genoemd, of welke namen er tegenwoordig weer hip zijn.

Heb je eindelijk een spectaculaire naam voor je kindgekozen? Dan wil je die ook zo mooi mogelijk aankondigen op het geboortekaartje. Voor een prachtig resultaat is het belangrijk om voor een goede papiersoort te kiezen. Geschept papier wordt veel gebruikt bij geboortekaartjes vanwege de klassieke uitstraling. Daarnaast wil je natuurlijk een origineel ontwerp. Zit er bij de bestaande designs niets wat jou aanspreekt? Dan ontwerp je gewoon je eigen geboortekaartje!

Ook als je kind wat groter is, kun je nog altijd zijn of haar mooie naam tonen aan de buitenwereld. Met leuke, gepersonaliseerde kleding of spulletjes (denk aan broodtrommels, gymtassen, dekbedovertrek) ziet iedereen hoe je kind heet. Als dat niet persoonlijk, uniek en kleurrijk is!

Reacties zijn gesloten.