Tijd voor een feestje?

Hoera, je kind is jarig! Dat moet gevierd worden met de hele familie, maar natuurlijk ook met vriendjes, vriendinnetjes en klasgenootjes. Weet je al wat je dit jaar gaat doen? Je kunt natuurlijk een standaard programma afdraaien: zwembad of bioscoop, gevolgd door het onvermijdelijke hamburgerrestaurant. Er zijn echter ook originelere ideeën te bedenken. Wat dacht je van een speurtocht in een museum?

Leuk, leerzaam en je hebt weinig voor te bereiden. Voor tienermeiden is een modellenfeestje helemaal hip. Dit kan gewoon bij je thuis. Er komt dan een fotograaf, gewapend met camera, make-up en accessoires. Optutten, poseren en voilá: je krijgt schitterende portretfoto’s van je topmodel en haar vriendinnen! Leuk om af te laten drukken op canvas, of om te delen op Facebook of Twitter.

Toch liever buitenshuis bezig zijn? Kijk of je ergens een creatieve workshop kunt organiseren. Broodjes bakken, kindersushi maken, schilderen; je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt ergens georganiseerd. Lekker de natuur in kan natuurlijk ook. Superspannend voor de iets grotere kinderen is bijvoorbeeld een avondspeurtocht door het bos. Er is genoeg te bedenken voor een origineel partijtje. Succes!

Reacties zijn gesloten.