Met de kinderen op reis

Waar gaan we dit jaar naar toe op vakantie? Deze vraag is voor veel ouders een jaarlijks terugkerende bron van stress. Vakantie is leuk, maar waar moet je heen met een auto vol kinderen? Een bungalow in Zuid-Duitsland? Of toch maar weer die camping op de Veluwe? Eigenlijk zou je wel weer eens iets avontuurlijks willen, of ver weg. Maar dat is niks voor de kids. Toch?

Onzin! Ook als je (kleine) kinderen hebt, kun je een verre reis maken. Het is juist goed voor je kind om veel van de wereld te zien. Als je je reis goed voorbereidt, is er heel veel mogelijk. Er zijn tegenwoordig zelfs reisbureaus die gespecialiseerd zijn in exclusieve vakanties met kinderen. Zij hebben alles van te voren al uitgezocht, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wil jij komende zomer ook iets anders dan het standaard vakantiepark in Europa waar je overal om je heen Nederlands hoort? Reis met je kids naar de Seychellen! Laat ze op een kameel rijden in Jordaniƫ of ga op safaritocht in Namibiƫ. Liever dichter bij huis? Ook dan zijn er genoeg originele reizen waarbij je kind en jij het helemaal naar je zin hebben. Denk aan een ezeltocht door Frankrijk, of een fietsvakantie in Denemarken.

Wil je echt graag je vakantie doorbrengen in een tent, maar zoek je toch iets origineels? Dan kun je altijd nog naar een Glamping, de nieuwste trend op kampeergebied. Je verblijft in een luxe tent die voorzien is van alle gemakken, terwijl je volop geniet van het buitenleven. Keuze genoeg voor een avontuurlijke vakantie die anders is dan anders.

Welke reisvorm je ook kiest, geniet met je PUKK van jullie tijd samen!

Reacties zijn gesloten.