Kindertrends

kids-trendsHoe zorg je ervoor dat je uk een PUKK wordt? Door goed op de hoogte te blijven van de laatste trends. Die trends zijn er al vanaf het moment dat je kind nog veilig bij mama in de buik zit. En dan hebben we het niet alleen over de nieuwste positiemode. Tegenwoordig kun je ook diverse apps downloaden die je helpen bij je zwangerschap. Wel zo handig om via je smartphone of tablet te kunnen zien wat er allemaal gebeurt met je lijf in deze enerverende tijd. Ook voor de aanstaande vaders is er een app op de markt. Compleet met handige weeëntimer, korte cursussen over bijvoorbeeld ‘boertje laten’ en leuke tips.

Heb je trouwens al nagedacht over de inrichting van de babykamer? Wat is dit seizoen in? Whitewash? Eiken? Multi-colour? Je bent niet de enige hippe mama die met deze vraag worstelt. Ook de zwangere celebrities zijn druk bezig met het aanschaffen van originele babybedjes, badjes en andere accessoires. Voor ouders die helemaal op de hoogte willen blijven, is er altijd nog een babytrendwatcher die precies weet wat er allemaal speelt.

Wat voor een trends kun je verwachten als je baby eenmaal geboren is? Kleding is uiteraard een van de belangrijkste onderdelen van je kinds imago. De mode voor komend seizoen is eigenzinnig en origineel. We zien het in de online magazines en op de vakbeurs. Laat je inspireren! Weet jij al wat je je kind straks aantrekt? Blijf Pukklifestyle volgen voor de nieuwste trends op het gebied van lifestyle.