De zomertrends

Natuurlijk wil je je kind er leuk uit laten zien. Maar dan moet je wel eerst weten wat de trends zijn. De zomertrends van de kinderkleding schelen weinig met de trends van de volwassenkleding. Kleur en prints zijn de twee toverwoorden deze zomer.

Vooral kleur is belangrijk. Al jaren kleurt de zomerse kindermode oranje, roze en geel. Deze fluorescerende neons zijn bij veel kinderen favoriet als accessoire of als detail op een shirt. Deze zomer zijn pastelkleuren heel trendy. Je hebt vrijwel alles in deze kleuren; broeken, shirts, jasjes en jurkjes. Je kunt ook verschillende pastelkleuren combineren of trek je kind juist een pastelkleurige short met een fluorescerend shirtje erboven aan. Ook de schoenen zijn deze zomer gekleurd. Kies bijvoorbeeld voor een pastel roze paar onder een lief bloemenjurkje. Voor de dames enkellaarsjes en voor de jongens blijven sneakers het ook deze zomer weer goed doen in combinatie met accessoires.

Want ook de vrolijke bloemenprint is weer helemaal hip deze zomer. Grote bloemen of kleine bloemetjes, in pastel of in fellere kleuren, de bloemenprint is er in vele soorten. Bij de echte durfal kun je verschillende bloemenmotieven combineren, grote rode bloemen op de chino en kleine pastelkleurige op het T-shirt bijvoorbeeld. Rood, roze en oranje zijn deze zomer, óók voor de jongens heel trendy.

headingtrends

Voornamelijk voor deze jongens is ook de stoere camouflage kleding, die weer helemaal terug is. Het is vooral heel hip als je camouflage combineert met pastelkleuren. Zo krijg je een heel leuke en frisse combinatie. Naast alle kleurenprints zijn prints met zwart en wit, zoals het schaakbord-motief, ook heel populair voor de kinderen.

De losse kraagjes zijn een ideaal en erg hip accessoire. Een simpel shirt of blousje, op een gebloemd rokje, is helemaal af met zo’n kraagje met kant of met ruches. Ook armbandjes, veel armbandjes, zijn deze zomer in de mode. Vooral in fluorescerende kleurtjes.

Accessoires, kleurcontrasten en prints, dat zijn de ingrediënten voor een stylish zomer 2013!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>